Elvis Costello And The Attractions: Blood & Chocolate

Hifimestan varastossa

54,00 €
Yli 90 euron verkkokauppatilaukset toimituskuluitta kaikkialle Suomeen!
Huom! Ei koske ovelle-toimitusta.


Track list:

Flanko Unu

  1. Uncomplicated
  2. I Hope You're Happy Now
  3. Tokyo Storm Warning
  4. Home Is Anywhere You Hang Your Head
  5. I Want You

Flanko Du

  1. Honey, Are You Straight or Are You Blind?
  2. Blue Chair
  3. Battered Old Bird
  4. Crimes of Paris
  5. Poor Napoleon
  6. Next Time Round