Eagles: One Of These Nights

Eagles: One Of These Nights
24,90 €
Yli 90 euron verkkokauppatilaukset toimituskuluitta kaikkialle Suomeen!
Huom! Ei koske ovelle-toimitusta.


Reissue of this 1975 album featuring the hits 'Lyin' Eyes', 'Take It to the Limit' and the title track.

Track list:

  1. One Of These Nights
  2. Too Many Hands
  3. Hollywood Waltz
  4. Journey Of The Sorcerer
  5. Lyin' Eyes
  6. Take It To The Limit
  7. Visions
  8. After The Thrill Is Gone
  9. I Wish You Peace

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös…

Let us take you back in time...

Whitesnaken ensimmäinen studio albumi.

24,00 €