Chord

Digitaalikaapelit

Sarum T Digital - digitaalikaapeli. Saatavana eri liittimillä tai niiden variaatioilla (bnc to rca, rca to bnc). Kerro tilausvaiheessa haluamasi versio.

2 500,00 €

Laadukas, valkoinen optinen kaapeli Chordilta.

69,00 €
Ethernet-kaapelit

Korkealaatuinen Chord C-Stream ethernet kaapeli 0,75m, 1,5m, 3m, 5m, 10m, 15m ja 20m pituudet

69,00 €
HDMI-kaapelit
Instrumenttikaapelit
Kaiutinkaapelit

Chordin RumourX:n isoveli jykevämmällä kaapelipaksuudella. Hopeoitua kuparia.

35,00 €

Sisäisellä suojauksella oleva kaapeli Chordilta banaaniliittimin. Rakenne on peräisin palkituista Clearway- ja Signature -kaapelimallistoista.

179,00 €
Chord Epic X-kaiutinkaapeli

Chord Epic X kaiutinkaapeli - saatavana valmiina banaani (tai haarukka) liittimin varustettuna.

(myös metritavarana - metrihinta 85€ / metri - Epic X tehdastilaus tuotteena) 

720,00 €

Palkittu Chord kaiutinkaapeli Rumour X- ohut, mutta suorituskykyinen! Saatavana metritavarana tai valmiiksi terminoituina banaaniliittimillä. 

24,00 €

Shawline X kaiutinkaapeli on saatavissa sekä metritavarana että valmiiksi tehdastekoisina kaapeleina liittimineen. Tässä myynnissä siis metritavaraversio, kuvissa kaapeliin liitettynä Chord Ohmic banaaniliittimet sekä Chord "housut", jotka viimeistelevät kaapelin ulkonäön. Näita molempia tuotteita on saatavissa myös erikseen. Linkit alla. Kaapeli maksaa 43€/metri.

43,00 €

Chord Sarum T kaiutinkaapeli toimitetaan vain tehdastekoisena kaapelina. Lyhyin pituus on 2 x 1,5m.

2 850,00 €
Chord ClearwayX -kaiutinkaapeli liittimillä

Laadukas ja hyvin suojattu kaiutinkaapeli Chordilta, Ohmic-liittimillä ja Chord "housuilla". (kuvassa musta muovi, joka peittää kaapelin liitoskohdan ja kertoo suunnan) Hinta on parin hinta.

230,00 €

Sisäisellä suojauksella oleva kaapeli Chordilta. Rakenne on peräisin palkituista Clearway- ja Signature -kaapelimallistoista.

11,00 €

Chord ClearwayX kaiutinkaapeli - Nyt uudella, paremmalla, XLPE-eristeellä. Voit ostaa kaapelia metritavarana, lisää vaan ostoskoriin ja lisää määrää niin monta metriä kuin tarvitset. Toimitamme kaapelin yhtenä tilaamasi metrimäärän mittaisena pätkänä.

22,00 €
RCA-kaapelit

EpicX ARAY conductor technology, the latest XLPE insulation and is fitted with ChorAlloy™ plated VEE 3 RCA plugs. EpicX ARAY is built from heavy gauge silver-plated, multi-strand, oxygen-free copper conductors.

480,00 €

Uniikit ARAY-tekniikan kaapelit on tehty tarkkuudella käsin Englannissa. ShawlineX RCA on toteutettu erinomaisella XLPE -suojauksella, hopeoiduin liittimin ja johtimin. Tämä takaa erittäin laajan äänialan toiston, erinomaisella tarkkuudella.

240,00 €
Chord C-line rca-kaapeli

Chord C-line RCA-kaapeli - paranna soundi pienellä rahalla ja vaihda perusjohdot tähän hintaluokassaan loistavaan kaapeliin!

55,00 €
USB-kaapelit
Virtakaapelit
Virtasuotimet ja virranjako
Liittimet ja adapterit
Virtakaapelit
Linkkikaapelit
Levysoitinkaapelit
Subwoofer-kaapelit
XLR-kaapelit

The EpicX ARAY XLR design was adapted to use an extra conductor for optimum performance and like its RCA counterpart, is capable of carrying

a very high level of detail with musical coherence.

770,00 €

The ClearwayX ARAY XLR cable features ARAY conductor geometry, heavy gauge OFC conductors, upgraded XLPE insulation and dual-layer shielding.

190,00 €
–28 %

Chord Epic XLR-kaapeli, hinta on parin hinta. Malli vaihtuu X-versioksi, jäljellä 1pr 1m pitusta kaapelia!

590,00 €
DIN-kaapelit ja adapterit
SignatureX Tuned ARAY Analogue DIN

Chord Signature DIN kaapeli, pituus 1m. lisämetrejä saatavana. Myös DIN-DIN, DIN - RCA ja RCA - DIN versiot. Kerro tilauksessasi laitteet, joiden väliin kaapelin tarvitset (myös signaalin kulkusuunta!)

1 200,00 €

Chord EpicX DIN kaapeli, pituus 1m. lisämetrejä saatavana. Myös DIN-DIN, DIN - RCA ja RCA - DIN versiot. Kerro tilauksessasi laitteet, joiden väliin kaapelin tarvitset (myös signaalin kulkusuunta!) 

600,00 €
Chord ClearwayX ARAY DIN kaapeli

Chord ClearwayX ARAY DIN kaapeli, pituus 1m. lisämetrejä saatavana. Myös DIN-DIN, DIN - RCA ja RCA - DIN versiot. Kerro tilauksessasi laitteet, joiden väliin kaapelin tarvitset (myös signaalin kulkusuunta!)  - lisämetri 60€

150,00 €