Sonus Faber

Yhdistelmälaitteet

Sonus Faber Omnia, langaton kaiutin jossa mm. TIDAL Connect, Spotify Connect, Roon Ready, Chromecast Built-in, Apple AirPlay 2, Bluetooth AptX HD ja HDMI ARC ja jopa phono sisääntulo MM- ja high output MC-äänirasioille.

1 799,00 €
Aktiivibassot
Sonus Faber Gravis VI aktiivibasso red

Gravis VI on Sonus faber:n uuden subwoofer-malliston järein, vaativan musiikinystävän ja leffafriikin aktiivisubbari. Täysverinen, musikaalinen täydentäjä laatukaiuttimien seuraksi.

6 990,00 €
Sonus Faber Gravis V aktiivibasso WENGE

Gravis V on Sonus faber:n uuden subwoofer-malliston toiseksi järein, vaativan musiikinystävän ja leffafriikin aktiivisubbari. Täysverinen, musikaalinen täydentäjä laatukaiuttimien seuraksi.

4 890,00 €
Sonus Faber Gravis II aktiivibasso

Gravis III on Sonus faber:n uuden Gravis-subwoofer-malliston upea, vaativan musiikinystävän ja leffafriikin aktiivisubbari. Täysverinen, musikaalinen basso laatukaiuttimien seuraksi.

2 690,00 €
Aktiivikaiuttimet
Sonus Faber Duetto-aktiivikaiutin

Langaton Sonus faber-uutuus. Duetto on syntynyt Sonus faberin 40 vuoden intohimosta musiikkiin.

3 999,00 €
Jalustakaiuttimet

Täysin uusitun, viidennen sukupolven Homage-sarjan jalustamalli Guarneri G5.

19 250,00 €
Sonus Faber Lumina II kaiutin wenge

Lumina II on kyvykäs kaiutin tarjoilemaan tunteikasta, sävykästä ja isoa ääntä tarjoileva kaiutin pienessä koossa ja upeasti viimeisteltynä, Sonus Faberin perinteiden mukaisesti. Hinta on parin hinta.

1 199,00 €
Keskikaiuttimet
Lattiakaiuttimet

Täysin uusitun, viidennen sukupolven Homage-sarjan kaunotar Serafino G2.

26 000,00 €

Täysin uusitun, viidennen sukupolven Homage-sarjan kuningasmalli Amati G5.

36 500,00 €
Sonus Faber Olympica Nova III pähkinä lattiakaiutin

Olympica Nova-perheen lattiakaiutinmalliston keskimmäinen Olympica Nova III tuo kotiisi konserttisalin, jazzklubin tai rock-fiiliksen uskottavasti ja pakottomasti.

13 900,00 €
Seinä-ja Atmos-kaiuttimet

Sonetto Wall on Italiassa valmistettu, Sonus faber:n uuden Sonetto-sarjan upeasti viimeistelty kaiutin seinäsijoitukseen. Myydään kappaleittain, joten hinta on yhdelle kaiuttimelle (1125€) - pari 2250€

1 145,00 €
Ulko- ja kostean tilan kaiuttimet

Sonus faber Aster, ulkokäyttöönkin soveltuva hienoääninen kaiutin. Hinta on parin hinta.

900,00 €
Bluetooth-kaiuttimet

Sonus Faber Omnia, langaton kaiutin jossa mm. TIDAL Connect, Spotify Connect, Roon Ready, Chromecast Built-in, Apple AirPlay 2, Bluetooth AptX HD ja HDMI ARC ja jopa phono sisääntulo MM- ja high output MC-äänirasioille.

1 799,00 €